Telefon: 30 86 96 62

Energioptimering af varmeanlæg og varmeinstallationer

Energioptimering bliver mere og mere populært, og det er der flere naturlige grunde til. Den mest åbenlyse er naturligvis de stigende energipriser og energiafgifter, men det er ligeså meget ønsket om at bruge sine penge til energi det rette sted. Nogle vælger at benytte en energioptimering til at få en højere rumtemperatur i boligen, mens andre vælger at putte besparelsen i lommen.

En god energioptimering begynder med dit varmeanlæg

Energioptimering bliver også mere populært på grund af håndværkerfradraget og i visse tilfælde på grund af muligheden for energitilskud, men udover det rent økonomiske, så kan en energioptimering føre til et mere behageligt indeklima. Det første sted at begynde med en energioptimering er selve varmeanlægget, men de øvrige varmeinstallationer kan være lige så vigtige.

Få hjælp til at spare penge med en energioptimering

Carlssons Rør & blik VVS kan hjælpe dig med at få det optimale ud af dine varmeinstallationer i boligen. Vi foretager en kyndig analyse af dit varmeanlæg og dine andre energikrævende installationer. Derpå vil vi drøfte de forskellige muligheder i forhold til optimering eller udskiftning af dit varmeanlæg og eventuel udskiftning af underdimensionerede radiatorer. I enkelte tilfælde kan det være en god ide med en ekstra radiator.

Hvis du ønsker en energioptimering af dit varmeanlæg og dine varmeinstallationer, så kontakt Carlssons Rør & blik VVS for at få et uforpligtende tilbud på opgaven. Du er velkommen til at sende en e-mail til os på tsc@rorogblik.dk, men du kan naturligvis også bare ringe til os på telefon 30 86 96 62. Vi kan endvidere tilbyde energioptimering af erhvervsbygninger og boligkomplekser.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Udfyld gerne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5/5 stjerner ud af 8 anmeldelser på Facebook

Carlsson's Pipe & Tin Plumbing

Contact info

Telefon: 30 86 96 62

E-mail: tsc@rorogblik.dk 

Facebook

  Besøg os på F​acebook​