Telefon: 30 86 96 62

Indregulering af varmeanlæg sparer dig penge

​Er der opstået problemer med dit varmeanlæg, rykker vi i Carlssons Rør & blik VVS gerne ud for at hjælpe dig. Vi kører primært ud til kunder i Svendborg, Tåsinge og på Langeland, for at hjælpe dem ved indregulering af varmeanlæg.

Hvornår skal der laves indregulering?

Døjer du med manglende varme i en eller flere radiatorer, eller er din gulvvarme mere eller mindre ude af drift? Begge dele er symptomer på, at der er problemer med dit varmeanlæg. 

Sådanne problemer betyder samtidigt, at du er nødt til at skrue endnu mere op for varmen, hvilket sætter sine tydlige spor på din varmeregning. Ved indregulering af varmeanlæg bringer vi dit varmeanlæg tilbage i balance, således at du sparer penge.

​Kontakt os i dag, hvis du ønsker indregulering af varmeanlæg

Når vi mistænker, at der er problemer med dit varmeanlæg, foretager vi en grundig analyse for at finde roden til problemet. Herefter indregulerer vi dit varmeanlæg, således varmen i dit hjem igen kommer i balance.

Skal vi også hjælpe dig? Så ring til os på telefon 30 86 96 62. Vi tager en god snak om dit problem, og vi giver naturligvis altid et uforpligtende og godt tilbud, som du kan tygge på. Vi ser frem til at løse dine opgaver.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Udfyld gerne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5/5 stjerner ud af 8 anmeldelser på Facebook

Carlsson's Pipe & Tin Plumbing

Contact info

Telefon: 30 86 96 62

E-mail: tsc@rorogblik.dk 

Facebook

  Besøg os på F​acebook​