Telefon: 30 86 96 62

Montering af varmepumpe i ejendomme

Vores VVS installatører i Rudkøbing på Langeland kan hjælpe dig med professionel montering af varmepumpe i din bolig eller virksomhed omkring Svendborg, Tåsinge og andre steder på Fyn. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og foretager altid en korrekt installation af varmepumpe.

Anvender du i dag en dyr varmekilde?

Det er både dyrt for dig og miljøet at anvende eksempelvis dyre fossile brændsler i stedet for varmepumper. Du kan spare op til 60% på dine varmeregning ved at skifte til varmepumpe. 

Vi tilbyder både montering af luft-luft varmepumper og luft-vand vamrepumper alt efter dine behov.

En varmpumpe kan være en god investering for dig, som ønsker en energibesparelse og nogle af de muligheder, der bliver mere og mere populære, er jord til vand-varmepumper (jordvarme), luft til vand-varmepumper og luft til luft-varmepumper.

Hvad koster montering af varmepumpe?

Ønsker du en varmepumpe-pris inkl. montering, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, og vi hjælper dig også gerne med at finde den helt rigtige varmepumpe, der passer til dine behov.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores priser, kan du med fordel ringe til os på telefon 30 86 96 62, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail tsc@rorogblik.dk, hvis du foretrækker det.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Udfyld gerne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5/5 stjerner ud af 8 anmeldelser på Facebook

Carlsson's Pipe & Tin Plumbing

Contact info

Telefon: 30 86 96 62

E-mail: tsc@rorogblik.dk 

Facebook

  Besøg os på F​acebook​