Telefon: 30 86 96 62

Renovering af badeværelse til kræsne boligejere

Badeværelset er et af de vigtigste rum i en moderne bolig, og derfor stiller de fleste mennesker store krav til et nyt badeværelse. Tidligere var badekar et symbol på luksus, men i dag er rummelige og praktiske badeværelser vigtigere end badekar. 

Enkelte betragter stadig en jacuzzi som luksus, men fakta er, at jacuzzien bliver brugt endnu mindre end badekaret. Vores VVS installatør i Rudkøbing kører ud og laver renovering af badeværelse for vores kunder i Svendborg, Tåsinge og på Langeland, men vi kører også gerne længere end det.

Moderne badeværelser skal være praktiske

Det vigtigste for de fleste mennesker er derimod badeværelser, der er lette at holde rene, behagelige at opholde sig i, og praktiske at benytte. Praktiske badeværelser har den nødvendige hylde- og skabsplads, hvor der er plads til ekstra håndklæder, ekstra toiletpapir og ekstra sæbe, samt plads til alt det daglige udstyr som hårtørrer, barbermaskiner og trimmere.

Vi kan varetage alt arbejde ved renovering af badeværelse

Carlssons Rør & blik VVS kan stå for nybygning og modernisering ved renovering af badeværlese, hvor vi kan udføre alt fra gulvvarme til brusenicher. Alle badeværelser bliver bygget i samarbejde med de nødvendige faggrupper som for eksempel murere og elektrikere, således alt bliver korrekt og grundigt udført. Vi sikrer samtidig, at alt arbejde sker efter vores aftaler og planer, men der går typisk en måned eller mere ved en større renovering af badeværelse.

Du er velkommen til at kontakte Carlssons Rør & blik VVS for at få vejledning og rådgivning, ligesom vi gerne giver et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse. Du kan ringe til os på telefon 30 86 96 62, men du kan også skrive til os på tsc@rorogblik.dk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Vi udarbejder gerne et gratis tilbud til dig. Udfyld gerne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5/5 stjerner ud af 8 anmeldelser på Facebook

Carlsson's Pipe & Tin Plumbing

Contact info

Telefon: 30 86 96 62

E-mail: tsc@rorogblik.dk 

Facebook

  Besøg os på F​acebook​